HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN

 MAKSUTTOMAT LUISTELU- JA KIEKKOKOULUT KAUDELLA 2022-2023

Kuhmon Kiva HT:n järjestämiin luistelu- ja kiekkokouluun ovat tervetulleita 3 – 10-vuotiaat lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.

 

LUISTELUKOULU

Tiistaisin 30.8. alkaen klo 17.00 – 17.50 

Luistelukoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Varusteiksi lapsi tarvitsee luistimet, kypärän ja juomapullon.

Luistelukoulussa lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja leikkien ja pelien avulla yhdessä toisten kanssa, sekä harjoittelevat ryhmässä toimimista.

Luistelukoulu on maksuton.

 

ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ!

 

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Keskiviikkoisin 31.8. alkaen klo 18.00 – 19.00

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu yli 3-vuotialle lapsille. Varusteiksi lapsi tarvitsee luistimet, mailan, ristikollisen kypärän ja juomapullon. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.

Kiekkokoulussa toiminta koostuu monipuolisista peleistä ja harjoitteista, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon, pelaamaan sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokoulussa lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Kiekkokoulu on maksuton.

 

ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ!

 

 

 

EASY HOCKEY- PELIKERHO

Maanantaisin 24.10. alkaen klo 15.30 – 16.30

Kuhmon Kiva HT järjestää Easy Hockey- pelikerhon yhdessä kaupungin kanssa 9-12- vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille, jotka eivät ole mukana seuran toiminnassa. Tarvitset vain luistimet, ristikollisen kypärän ja mailan. Tarvittaessa kypärä ja maila löytyvät jäähallilta. Seura hankkii jokaiselle osallistujalle harrastelisenssin, mikä sisältää vakuutuksen.

Easy Hockey on matalan kynnyksen maksutonta jääkiekkotoimintaa, jolla haluamme tuoda lajin harrastamisen kaikille mahdolliseksi.

Nyt on hieno mahdollisuus tulla mahtavan lajin pariin ja olla osa suurta jääkiekkoperhettä!

 

ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ!

 

YHTEYDENOTTO

valmennusvastaava Olli Kyllönen p. 0400 276 815

luistelukoulun ohjaaja Mikko Haavisto p. 050 386 4594