HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN

 MAKSUTTOMAT LUISTELU- JA KIEKKOKOULUT KAUDELLA 2023-2024

Kuhmon Kiva HT:n järjestämiin luistelu- ja kiekkokouluun ovat tervetulleita 3 – 10-vuotiaat lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.

Ilmoittautuminen luistelu- ja kiekkokouluun tehdään Suomisporttiin, alla olevasta linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä lapselle ostetaan kiekkokoulurekisteröinti (7€, myös luistelukoululaiset) ja pyydetään valitsemaan mihin ryhmään tai ryhmiin lapsenne haluaa osallistua. Ryhmien viestintä ja tiedottaminen tapahtuu Suomisportin kautta, joten varmistattehan yhteystietojen oikeellisuuden. Jos kysyttävää tai ongelmatilanteita ilmoittautumiseen liittyen, otathan yhteyttä Olli Kyllönen p.0400 276815.

ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ!

Katso tästä ohjevideo sporttitilin luontiin / kirjautumiseen.

Jos tilinluonnissa on ongelmia, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi

LUISTELUKOULU

Tiistaisin 5.9. alkaen klo 17.00 – 17.50 

Luistelukoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Varusteiksi lapsi tarvitsee luistimet, kypärän ja juomapullon.

Luistelukoulussa lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja leikkien ja pelien avulla yhdessä toisten kanssa, sekä harjoittelevat ryhmässä toimimista.

Luistelukoulu on maksuton. (Vaatii kiekkokoulurekisteröinnin 7€, sisältää vakuutuksen)

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Keskiviikkoisin 6.9. alkaen klo 18.00 – 19.00

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu yli 3-vuotialle lapsille. Varusteiksi lapsi tarvitsee luistimet, mailan, ristikollisen kypärän ja juomapullon. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.

Kiekkokoulussa toiminta koostuu monipuolisista peleistä ja harjoitteista, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon, pelaamaan sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokoulussa lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Kiekkokoulu on maksuton. (Vaatii kiekkokoulurekisteröinnin 7€, sisältää vakuutuksen)

YHTEYDENOTTO

valmennusvastaava Olli Kyllönen p. 0400 276 815

luistelukoulun ohjaaja Mikko Haavisto p. 050 386 4594